Vi ses i Almedalen!

Landvetter Södra Utveckling finns på plats i Almedalen även i år. Vi har bland annat ett seminarium med våra partners i regi av Gröna Städer. På scenen ser vi Ola Serneke – vd Serneke, Mikael Matts – vice vd Skanska Sverige, Michael Ekberg – regionchef Riksbyggen Bostad Väst och vår vd Maria Ådahl. Temat för seminariet är Hur staten kan bidra till att skapa hållbara städer – med fokus på att få en fungerande infrastruktur. En stor del i att kunna skapa en stad med så lite negativt avtryck som möjligt är att vi ska kunna förflytta oss mellan jobb, hem och fritid så hållbart och effektivt som möjligt. Hur tycker du att staten kan bidra för att stötta hållbar stadsutveckling? Kom och delta i dialogen.

Detaljerna ser du här: http://program.almedalsveckan.info/event/user-view/59029